De Telegraaf
De Telegraaf
De Telegraaf

Bedankt voor het abonneren op ons kanaal!
Meer van De Telegraaf? Volg ons op:
Website: www.telegraaf.nl/
Facebook: facebook.com/telegraaf/
Instagram: instagram.com/telegraaf.nl/
Twitter: twitter.com/telegraaf

Zo ga jij straks naar school
5:36
Zo word je jong miljonair
14:34
Fatale vliegtuigcrash gefilmd
0:58
Deze fiets past in je rugzak
0:45
Nijmegen in shock na explosie
2:17
Reacties
 1. guusiseenbasset

  guusiseenbasset38 seconden geleden

  Wordt Halsema, in het zwart gekleed, over een dag of veertien de zwarte engel des doods genoemd door de toename van Corona doden?

 2. Ab Hassan

  Ab HassanMinuut geleden

  dankjewel toen jullie ook ons steunden met de problemen in het midden oosten en de moorden in de islamitische wereld echt dankjewel mensen.

 3. Jasper

  JasperMinuut geleden

  Ik ben tegen discriminatie maar dit gaat niet helpen

 4. Rionell Jonko

  Rionell JonkoMinuut geleden

  Halsema tot nu toe :grote misser rondom islamitisch school, verboden wapenbezit in privé sferen, lak aan boerkaverbod en lak aan Corona regels. Keep up the good work Halsema !

 5. dagmar stolker

  dagmar stolker2 minuten geleden

  Die laatste vrouw 👌👏

 6. Brian janssens

  Brian janssens2 minuten geleden

  Waarom zijn het altijd de feministen die denken dat ze een verschil kunnen maken... 100x posts op instagram plaatsen met blacklivesmatter... stop met aandacht zoeken want jullie ruïneren het hele protest. Jullie staan daar met leuke bordjes te zwaaien maar als er iets verkeerd gaat komt de schuld niet op jullie. Dit is een Amerikaans probleem, dus laat het lekker in Amerika uitspelen.

 7. Ewa Nigger

  Ewa Nigger2 minuten geleden

  Dit is de eerste keer dat wilders een hoede uitspraak doet

 8. Kaas

  Kaas3 minuten geleden

  WERKLOZE PIETEN HATER GEKKIES

 9. Wissam Ben Yedder

  Wissam Ben Yedder3 minuten geleden

  Geert for president!!

 10. simon palovic

  simon palovic3 minuten geleden

  SEE HOW RACIST TRUMP MAKE AMERICA GREAT..EVIL

 11. Sneezas

  Sneezas4 minuten geleden

  Waarom moet Nederland zich altijd in zaken mengen die hun ver te buiten gaan. En natuurlijk gaan er mensen in mee want zo zijn mensen nu eenmaal. fix fking je eigenland ga later protesteren en demonstreren, we get it...

 12. Jorrit Koperdraad

  Jorrit Koperdraad4 minuten geleden

  Sorry hoor maar de enige die respectloos zijn zijn de ouderen zelf

 13. Ali Papitoo

  Ali Papitoo6 minuten geleden

  Bill Gates heeft het all weken geleden all gezegd tweede golf gaat Sws komen los van die van 5000 op de Dam ,,, dus ga niet zeuren 🤷‍♂️🤷‍♂️

 14. MaBlackBoy

  MaBlackBoy7 minuten geleden

  Gelijk heeft die

 15. R. Kloeg

  R. Kloeg7 minuten geleden

  Kick out Halsema!

 16. Jacquie T

  Jacquie T7 minuten geleden

  Wilders zegt hier 100% de waarheid. Er is een corona-crisis. Mensen worden geadviseerd om zo veel mogelijk thuis te blijven, anderhalve meter afstand, verplegers die dag en nacht werken, nu gaan we langzaam proberen meer dingen te openen en dan gebeurd dit. Ja dan heeft iedereen (of nouja dat zou dan beweerd worden) wel een mondkapje op maar daar kan je niet 100% van uit gaan. En alsnog is het onverantwoord. Zo gaan we alleen maar weer de slechtere kant op en gaat zo alles weer dicht omdat zo nodig duizenden mensen bij elkaar moesten komen om te protesteren om iets wat in Amerika gebeurd is. En alle smoesjes van Halsema zijn gewoon bullshit. Als burgemeester hoor je gezag te hebben en anders moet je er gewoon mee stoppen. Overigens snap ik niet dat al die mensen niet even hebben nagedacht over met zijn allen bij elkaar komen, dat dat niet iets is wat je zomaar kan doen in deze tijd. Ik praat niet goed dat Halsema niks gedaan hebt, maar het probleem begint met al die mensen die gaan protesteren. Maar als dat gebeurt dan hoor je als burgemeester er een eind aan te maken, en als dat dan met politie en geweld is dan is het maar zo, dan moeten mensen maar niet het in hun hoofd halen om lak te hebben aan regels en met duizenden mensen 1 millimeter bij elkaar staan.

 17. Charlotte

  Charlotte7 minuten geleden

  Precies eens met de vrouw op het begin !!! Say it girl

 18. SpongeLoL

  SpongeLoL8 minuten geleden

  we.dont.care.about.corona.anymore

 19. Devilish-Mindz

  Devilish-Mindz9 minuten geleden

  De ondernemers zitten in de ban van hun 2000 ondernemers regels.. En dat is hun dictatuur.. Hun mening is niet eerlijk daardoor, want ze beoordelen van uit hun zaak redden perspectief.

 20. Ruhal Foyls

  Ruhal Foyls9 minuten geleden

  Hoeveel doden zullen er zijn over 2 weken? Hun bloed zit op corona halsema dr handen.

 21. Maarten

  Maarten10 minuten geleden

  Wat Halsema laat zien is dat de lockdown helemaal niet nodig is. En ze laat zien dat ze geen burgermeester is want dan had ze niet op de dam gestaan met een button maar met haar ambtsketting om. Dus ik heb er een dubbel gevoel bij. Aan de ene kant is ze een heldin die massahysterie en collectieve smetvrees aan de kaak stelt en laat zien dat het onzin is. En dat een vrij onzinnige demonstratie (waar gaat het over...) belangrijker is. Aan de andere kant laat ze zien dat links activisme en bestuurlijke verantwoordelijkheid niet samengaan. En ze is daarin bepaald niet het enige voorbeeld. Ontslag lijkt mij wel aan de orde, maar tevens een standbeeld!

 22. Devilish-Mindz

  Devilish-Mindz10 minuten geleden

  We vergeten 1 ding.. Als de politie had ingegrepen worden ze in een gesloten ruimte gestopt met ze alle.. Weet niet wat gevaarlijker is.. In de open lucht staan of met ze alle in een cel of bus. De lock down is in begin fase gedaan en toxh zijn er slachtoffers gevallen. Ik heb al stranden steden vol gezien met mensen en we zijn al 4 dagen verder, en nog niks.

 23. Richard Jansen

  Richard Jansen11 minuten geleden

  Wie boeit dit?

 24. Monkey Killer

  Monkey Killer11 minuten geleden

  Weg er mee

 25. Greatest Music Live

  Greatest Music Live13 minuten geleden

  Halsema moet snel ontslagen worden. Duizenden mensen zijn door corona om het leven gekomen, en zo'n demonstratie van maar liefst 5000 man mag gewoon doorgaan? Wat zij heeft toegelaten is schandalig, respectloos en niet te vergeven. Per direct ontslag is het minste wat je kan doen. Een boete bovenop het ontslag zal ook gepast zijn; want als WIJ ons niet aan de regels houden betalen we ook.

 26. Ruud

  Ruud13 minuten geleden

  Deze demonstranten zijn de Super Virus Spreaders van Europa Alle corona doden worden vanaf heden jullie aangeteld. Ondanks jullie goede bedoelingen hoop ik wel dat jullie de aangerichte ellende gaan voelen.

 27. Jurre Janssen

  Jurre Janssen13 minuten geleden

  Lmao ze zegt zelf komt door de leuke dingen die ik heb mogen doen etc dus je bent de mooiste vrouw van nederland als je de meeste bekendheid hebt? Draait deze verkiezing niet om uiterlijk? Niet dat sylvana geen mooie vrouw is maar kan dr wel 20 opnoemen die mooier zijn.

 28. G V

  G V13 minuten geleden

  Wat hebben Nederlanders te maken met Amerikaans geweld. Bemoei je met je eigen zaken zoals Islam, linkse landverraders en snowflakes.

 29. Harry Beugelink

  Harry Beugelink13 minuten geleden

  Er kunnen twee dingen gebeuren. 1 Niemand van deze demonstranten krijgt Corona. En dan kunnen we die onzinnige anderhalve meter samenleving per direct afschaffen. 2 Of ze krijgen wel Corona en dan zijn zijn we voorlopig even verlost van het gedram van Kick Out Zwarte Piet. Want ook daar werd weer over gezanikt door die Airfryer tijdens deze demonstratie, maar Zwart3 Piet heeft niets maar dan ook niets te maken met de moord op een zwarte man door een blanke Amerikaanse politieman.

 30. Ruhal Foyls

  Ruhal Foyls14 minuten geleden

  Weg met corona halsema.

 31. 0252 NV

  0252 NV15 minuten geleden

  Opgekankerd met halsema

 32. karel nevenzoon

  karel nevenzoon15 minuten geleden

  Deze mensen willen te graag. Het is in Nederland echt niet z'n probleem. Tuurlijk zijn er wel een paar hufters die rasictisch zijn maar het is echt niet zo dat je in Nederland als gekleurd persoon bang hoeft te zijn voor de politie.

 33. riffi imzouren

  riffi imzouren16 minuten geleden

  Racisme is dodelijker dan corona

 34. Shock G

  Shock G16 minuten geleden

  Nederlanders hebben dit gecreerd ik ben zo vaak afgewezen voor werk heb al 12 jaar uitkering❗️

 35. 0252 NV

  0252 NV16 minuten geleden

  Hoe zijn deze protesten ontstaan? Zijn dit copycats van amerika of ni

 36. Razor back

  Razor back17 minuten geleden

  Elk zwart persoon wat word gearresteerd is racisme

 37. Razor back

  Razor back18 minuten geleden

  Jullie zijn naar ons land gekomen, we gaven jullie onderdak werk een plek om te leven en dit is jullie bedankje als we echt zulke raciste waren waarom lieten we jullie dan uberhaupt in ons land?

 38. Dracarys

  Dracarys19 minuten geleden

  Won Jip, een van de rijkste mensen van ons land, alsof hij niet van te voren is geinfomeerd door zijn Bankiers/elite/Bilderberg vrinden ... Ik weet zeker dat deze man voor de crisis al zijn aandelen verkocht heeft en gewoon met zijn vermogen het dubbele weer terugkoopt .... Om zo de gemiste inkomsten te compenseren .... Totdat het vaccin er is en we weer terug kunnen naar het oude normaal .... Geen wonder dat hij Halsema beschermd ......... Open your eyes, follow the money......

 39. Harry Beugelink

  Harry Beugelink19 minuten geleden

  Krikke 2.0. Of zijn vrouwen toch minder geschikt voor dit soort functies.

 40. Dukky1230

  Dukky123020 minuten geleden

  Dit is wel een inkoppertje voor Wilders. Ieder normaal functionerend politicus kon tot deze conclusie komen, maar haalt natuurlijk niet weg dat hij een keigoed punt heeft. Met dat in gedachten is het dus theoretisch gezien een kwestie van dagen tot er een dergelijk besluit wordt genomen. Maar ja, met de huidige politiek weet je het dus nooit, want waarschijnlijk mag Halsema gewoon vrolijk doorgaan met haar linkse houding en wordt er wederom een oogje toegeknepen.

 41. richard smit

  richard smit20 minuten geleden

  Abouthaleb moet minister president worden in Nederland , die laat morgen maar 30 aanstellers toe , en aansteller nummer 31 krijgt een klap op zijn reet met een wapenstok om naar huis te gaan , zo moet het in Nederland , ABOUTHALEB FOR MINISTER PRESIDENT!!

 42. Yasin Sertkaya

  Yasin Sertkaya22 minuten geleden

  Presentar is zo fucking slecht

 43. richard smit

  richard smit23 minuten geleden

  STOP NOU TOCH EENS MET DIE LINKSE OVERDREVEN AANSTELLERS ZOVEEL AANDACHT TE GEVEN , HET IS OM TE KOTSEN, ALS DIT DE TOEKOMST IS VAN ONS LAND DAN HOU IK ME HART VAST , DE JEUGD WIT EN ZWART HEEFT TOTAAL GEEN RUGGEGRAAT , TE VEEL VERWEND , DE DIENSTPLICHT MOET WEER TERUG , ZWEEP ER OVER , DE DISCIPLINE MOET TERUG BIJ DE JEUGD, HET ZIJN ALLEMAAL ZEIKERDJES GEWORDEN, DE TRANEN SCHIETEN IN JE OGEN ALS JE DAT GEPEUPEL BIJ DIE PROTESTEN ZIET STAAN, WE HEBBEN HET ALLEMAAL TE GOED IN NEDERLAND , EN DAN KRIJG JE DIT SOORT ONZIN , ZE ZITTEN TE VEEL OP HUN SMARTPHONE ALLEMAAL , EN GAAN NIET VROEG GENOEG SLAPEN , JE ZIET DAT DE JEUGD HELEMAAL GEK AAN HET WORDEN IS.

 44. W D

  W D23 minuten geleden

  Hoe vaak is het in Nederland gebeurd dat er iemand is doodgegaan aan overmatig politiegeweld tegen een donker iemand

 45. Dukky1230

  Dukky123023 minuten geleden

  Ik heb filmpjes gezien waarin demonstranten tenenkrommende uitspraken uitkramen. Daar gaan staan protesteren met zijn allen op 1,5 centimeter afstand tijdens de corona crisis geeft natuurlijk positieve aandacht aan het protest. Wat proberen ze nou eigenlijk te bereiken? Racisme is fout? Dat weten we. Het niveau van de protestanten vertelt echter duidelijk waar het probleem nou echt zit: linkse gekkies.

 46. W D

  W D24 minuten geleden

  Die vrouw op het begin die zichzelf kaaskop noemt heeft een zelfrespect

 47. Dracarys

  Dracarys25 minuten geleden

  Met dank aan George Soros die in de hele wereld de politiek en de protestors betaald en beïnvloed om de Westerse democratieën kapot te maken , Covid 19. rassenoorlogen, identiteitspolitiek, economische destructie , de groene agenda etc etc ... Het zijn allemaal takken om de communistische Nieuwe Wereld Orde te kunnen vervolmaken ..... Mensen die die niet zien of snappen zijn low IQ MSM elite likkende sheeple .........

 48. W D

  W D25 minuten geleden

  Dit gebeurd niet in fucking nederland

 49. jeroen

  jeroen26 minuten geleden

  ah zoveel blanke mensen.

 50. YogiBearThaBest

  YogiBearThaBest27 minuten geleden

  Integer😂 wat een grapjas ben jij! Met alle respect, maar binnen de Rijksoverheid doen ze zelfs aan meten met twee maten, daar komt ook discriminatie/racisme voor, machtsmisbruik, vriendjespolitiek en al die onrechtvaardigheden. Vraag maar aan mij ik maak het dagelijks mee; hoe al die blanken privileges krijgen terwijl ze half niet zo intellectueel zijn als dat ik ben😉 en dan zogenaamd de eed/belofte afleggen😂 maar ey ik moet werken, omdat ik nog verder wil komen dan mijn ouders. En owee als je je mond opendoet dan word je met de grond gelijk gemaakt door ze!!! Dus is dit nodig? JA. En dan nu zeuren dat dit niet mocht? Zet de vergrootglas eens op jezelf waar is jouw mondkapje? Waarom ga je niet naar de strand? Of winkelcentra en noem maar op!! Waar men zich totaal niet houdt aan de anderhalve meter afstand! Kom op zeg! Keep it REAL👍🏽🤦🏽

 51. FIGHTNEWS

  FIGHTNEWS28 minuten geleden

  Verdeel en heers

 52. Anoniem

  Anoniem29 minuten geleden

  2:46 politie sukkeltje op zijn telefoon

 53. FOPYX

  FOPYX30 minuten geleden

  3:31 zet hem dan ook goed op

 54. Ponyslice

  Ponyslice31 minuut geleden

  2:29 Staat deze op het goede protest? Belastingparadijs voor koningshuis en multinationals, Nederlandse belasting, wat heeft dat met discriminatie te maken? Daar betalen we allemaal voor toch, dat is juist hetgeen wat gelijk verdeeld is.

 55. Def 046

  Def 04631 minuut geleden

  Het grappige is echt 99% die daar staat heeft niet eens een fatsoenlijk argument 2e ding ik zie zoveel blanke mensen met black lives matter oké ? 3e ding ze zeggen ja wij gaan weer aangesproken worden voor de 2e Carona golf ja wat hat je verwacht dat als een griep virus heerst en je me 5000 man bij een komt dat het zich niet verspreid der staat zowiezo een over ander gek ventje daar met Corona dusja veel plezier jullie gaan hier toch niks uit halen hebben jullie niet een fatsoenlijk argument

 56. Danielle Eerland

  Danielle Eerland31 minuut geleden

  1.5 meter is gewoon haalbaar en vind demonstratie niet kunnen gewoon 30 mensen en niet meer anders kunnen we ook festivalseizoen gewoon door gaan kan ook niet dus dit doe je maar als we weer normaal door het leven kunnen gaan door jullie is er grote kans op een corona uitbraak weer en jullie steken gewoon allemaal die demonstraties doen een middelvinger naar de frontlinie artsen en verzorgende en naar mensen in een verzorgingshuis of naar een ouderehuis dit vind ik niet kunnen en na alle demonstratie gaan die mensen die mee deden hoop ik in carantene of wel lekker 14 dagen binnen in je huis zitten want wat hun doen kan niet simpel en hoop voor de mensen die thuis en school zitten of werk zo slim zijn en niet. Mee doen van dat wij lekker wel meer vrijheid krijgen en die niet slim zijn en wel meedoen lekker een leuke boeten van de politie krijgen dus moeten betalen

 57. Joanie Blackman

  Joanie Blackman32 minuten geleden

  Hij hebt een echt één fout gemaakt.maar de politie van Goerge Floyd die hem op brute wijze hebt vermoorden met voorbedachteraden🤔die is nog steeds vrijuit🤢🤮.De familie en de hele wereld werld gerechtigheid ex politie moet de cel in en de drie andre politie ook.hier zie je gewoond onrecht wat met de familie w wordt aangedaan en met de wereld✊🏾✊🏿✊✊🏼✊🏻

 58. Fonky Sulima-Herben

  Fonky Sulima-Herben33 minuten geleden

  Wat zijn mensen toch kortzichtig...wat heeft je huidskleur te maken met het verspreiden van Carola te maken als die virus al maanden in het land is..het komt uit China.. en nu is iedere buitenlander het mikpunt??

 59. delarosa076_YT

  delarosa076_YT33 minuten geleden

  Allemaal gejankt als je dan zo leuk wil zijn ga dan mee helpen slopen in amerika

 60. marc winters

  marc winters34 minuten geleden

  af treden dat mens

 61. Daniel

  Daniel34 minuten geleden

  Ik haat Halsema even hard als jullie, maar ik begrijp waarom ze dit toeliet. Als ze dit niet deed en de politie toch moest tussenkomen voor diegenen die wel protesteerden, dan gingen er rellen zijn.

 62. Cheekzzツ

  Cheekzzツ37 minuten geleden

  "Mogelijk bezig met een straatrace" ik zie hem met niemand racen hij doet gwn een burnout😂

 63. Peaky motherfucking blinders

  Peaky motherfucking blinders38 minuten geleden

  Lekker mannn

 64. EA K

  EA K39 minuten geleden

  Racisme/discriminatie in NL op bijvoorbeeld de werkvloer, Is ook een probleem.

 65. Robert Broek

  Robert Broek40 minuten geleden

  Kom allemaal door Erik akkerboom politie chef en zijn politieke fist duck vriendtjes is vriendtjes politiek

 66. cloud specs

  cloud specs40 minuten geleden

  ze moeten zich schamen horica ga gewoon maar weer helemaal open

 67. News Now Netherlands

  News Now Netherlands41 minuut geleden

  Zij die vrijheid inleveren voor veiligheid, zijn beide niet waard !

 68. marc winters

  marc winters41 minuut geleden

  af treden dat mens

 69. Joanie Blackman

  Joanie Blackman41 minuut geleden

  Dedemonstratie hebt iets goeds op opgeleverd.d De horeca hoef niet meer aan de corona regels te werken gewoon de regels gebruiken die de horeca branche hoort te volgen en als ze je toch een boeten geven kan je wilders en fvd een brandbrief schrijven want Wilders en fvd willen en zegen dat alle boetes van de tafel moeten dat de mensen het niet hoeven niet te betalen daar gaan ze wat aan doen met de behulp van de bevolking die het mee eens zijn👍🏽✌🏾het gaat allemaal goed komen met Nederland👍🏾✊🏾✌🏾

 70. Bryan Thielen

  Bryan Thielen42 minuten geleden

  Beroep uit oefenen? Beroep niet afgemaakt😂

 71. Henk&Nel eastwood

  Henk&Nel eastwood42 minuten geleden

  de nazi,s waren vroeger links en hadden ook scheit aan de mensen en vooral scheit aan de wet....de linkse amsterdamse kliek zijn ook nazi,s...nazisme is links en willen maar 1 ding en dat is totale overheersing en onderdrukking van de bevolking!!!

 72. Flip Wagenborg

  Flip Wagenborg43 minuten geleden

  Hij heeft voor de eerste keer groot gelijk!

 73. Ttttt

  Ttttt43 minuten geleden

  5:24 ik werk bij de klantenservice nou moet je weten hoe vaak ik ben uitgescholden. Mag ik nu een teaser

 74. Kees Toxopeus

  Kees Toxopeus45 minuten geleden

  Dit zijn géén slachtoffers van racisme maar beroepsdemonstranten die er op geilen om in de aandacht te staan.

 75. Kees Plasman

  Kees Plasman45 minuten geleden

  Jullie gaan het zelf doen Niemand anders

 76. Bryan Thielen

  Bryan Thielen46 minuten geleden

  Nutteloze mensen, Als je hun peperspray of een knuppel geeft gaat het helemaal fout...😂Dan vallen er veel gewonden

 77. Bizzclub

  Bizzclub46 minuten geleden

  Los van dat ik Wilders een complete dorpsidioot vind heeft hij dit keer gelijk. Halsema moet aftreden.

 78. Flip Wagenborg

  Flip Wagenborg46 minuten geleden

  Halsemaout

 79. William Wallace

  William Wallace47 minuten geleden

  2:13 nee je snapt het niet. You wouldn't be there if you truly understood.

 80. Roel Heijmans

  Roel Heijmans47 minuten geleden

  Als je daar al naar toe gaat met de gedachten dat de blanken de schuld bij de zwarten gaan leggen voor een eventuele 2e corona golf, dan ben je zelf net zo hard discriminerend en veroordelend bezig.

 81. Julius kin

  Julius kin48 minuten geleden

  Tuurlijk geef je de demonstranten de schuld als die met duizenden op elkaar zitten. Dan verspreid dat virus zich zo. En ben geen racis✌️

 82. the free 1

  the free 150 minuten geleden

  So Will ik ook sterfen dit is baas als de dooden persoon het well wilde XD

 83. boaz voorwinden

  boaz voorwinden51 minuut geleden

  1:35 zij is nog geen eens zwart ze is getint, ze wil gewoon zwart genoemd worden😂

 84. Krashi Buhika

  Krashi Buhika51 minuut geleden

  Ik ben moslim, en eens met wilders. Dit is puur anarchie, die schuild onder de huid van de groene gekte.

 85. M1n1ac B0y

  M1n1ac B0y53 minuten geleden

  Dit is gwn oorlog

 86. boaz voorwinden

  boaz voorwinden53 minuten geleden

  1:44 het komt ook door hun dan, zij gaan met zijn allen hutje mutje staan!

 87. Kees Opani

  Kees Opani54 minuten geleden

  Halsema vavanculo

 88. Jeroen Bezemer

  Jeroen Bezemer55 minuten geleden

  Die vrouw op het einde die snapt het👍

 89. Peter Franken

  Peter Franken56 minuten geleden

  Ga in Amerika protesteren!

 90. The Boogeyman

  The Boogeyman56 minuten geleden

  Wie heeft dat domme wijf burgemeester gemaakt

 91. ONE MAN ARMY oma015

  ONE MAN ARMY oma01558 minuten geleden

  Dàt is mijn Wilders. Amen!!

 92. Feline Wientjes

  Feline Wientjes58 minuten geleden

  Omg, zij drinken Corona bier! Wat een voorspelling!

 93. Samiboi Games

  Samiboi Games59 minuten geleden

  2:03 hahaha jesse ik ga helemaal stuk!!!!

 94. Deborah Cornhunter

  Deborah CornhunterUur geleden

  We zijn weer los gelaten hoor. Deze mensen hebben zich zwaar verveelt de laatste weken en zijn blij dat ze aandacht krijgen en soort gelijken weer kunnen ontmoeten.

 95. Ron Beelen

  Ron BeelenUur geleden

  Moet er niemand werken ?

 96. danielb

  danielbUur geleden

  Je moet gewoon ff die junkie laten lopen man wat wil je bij hem gaan onderzoeken? Wat ie gezopen of genomen heeft?

 97. V. B.

  V. B.Uur geleden

  Halsema moet aftreden! Slechtste burgemeester ooit! Eerst zegt ze : als men gaat klitten dan wordt men bestraft. Nu stond ze zelf op de Dam en liet alles maar begaan? Wat is dit voor een burgemeester ! Ze had de crisisraad bijeen moeten roepen zodat de ME kon gaan optreden en met paarden in vol ornaat het zooitje linkse ongeregeldheid uit elkaar laten rammen! Dat is wat ze had moeten doen de muts.

 98. gozer ja

  gozer jaUur geleden

  Vind haar 3x niks hoor, maar dat 1873 is gewoon een anti-slavernij symbool, als dat als verkeerd wordt gezien terwijl in het westen het afschaffen van de slavernij universeel als goed wordt gezien waarom is dat dan een probleem? Je moet mensen op de juiste manier bekritiseren maar niet omdat je haar niet mag alles aanvallen.

 99. lekker hollands fvd

  lekker hollands fvdUur geleden

  Ga verdomme allemaal naar school. Haal je diploma s. En dan stoppen met klagen. Ik moet gewoon werken heb geen tijd om te demonstreren . Wat een kneuzen allemaal alsof je kleur belangrijk is. Zet 10 zwarte mensen met een hbo diploma naast elkaar, wedde dat die allemaal werk hebben. Dan nog is 10 andere en vraag wat hun achtergrond is. Lekker zeiken met ze alle . Wat is dit een kut land geworden zeg!

 100. Feline Wientjes

  Feline WientjesUur geleden

  Heftige dagen, toen wisten ze nog niet wat er komen gaat....